0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

 

Augustus 2017 / Nieuwe website Online!

In Augustus van dit jaar was het dan zover. Wij hadden hier al veel eerder over gesproken dat er een nieuwe website aan ging komen, maar telkens kwam er weer iets tussen.  Ook als wij intern over het ontwerp van de nieuwe website een bespreking hadden, kwamen wij steeds niet met elkaar overéén. Met het nieuwe ontwerp wat na een langer tijd dus toch online kwam te staan, zijn we tot nu toe tevreden. De professionele uitstraling van de nieuwe site, ligt bij iedereen in de smaak, en hebben hier veel reacties over mogen ontvangen. Ook het nieuwe Kassa systeem, werkt prettiger voor de klant, maar ook voor ons, en de One page checkout is een pré voor iedereen. Bestellen en betalen gaat nu makkelijk en simpel en werkt nu via een geheel beveiligd systeem!

 

Augustus 2017 / Erohouse viert zijn 15 jarig bestaan!

Zoals iedereen meteen op de Homepage heeft kunnen zien, staat als eerste in de 3 delige slider een banner met als Logo, 15 jaar Erohouse! Naast dat onze nieuwe website online kwam te staan, vieren wij tergelijke tijd het 15 jarig jubileum van de Online Sexshop Erohouse. Als eerste vieren wij dit ook een beetje met de aanvang van de nieuwe shop, maar vieren dit ook met acties, ten samen met de bezoekers en klanten van ons. Op dit moment staat er een actie online, en zal verlopen op 20 Oktober a.s en is al een keer wegens succes verlengt. De actie Ontvang een tweede string GRATIS viel erg in de smaak, en voor de voorwaarden hiervan kon je op de website terecht. dergelijk acties zullen later volgen. Wij en u vieren feest!

 

Augustus 2017 / Erohouse ontvangt een nieuw beveiligings certificaat!

In Augustus van dit jaar hebben wij ook een nieuw beveiligings certificaat mogen ontvangen, en deze op de website laten instaleren. U als bezoeker, als klant, heeft het recht om veilig op een website te kunnen surfen. Bij Erohouse kunt u er vanuit gaan dat u dit ook kunt, zonder dat iemand mee kan kijken, of gegevens van u kunt onderscheppen, zoals bijv betaalgegevens en dergelijke informatie. Zoals u misschien heeft gezien, hebben wij een groen hangslot voor de adres balk staan die begint met https: en niet met http staan. Dit betekent dat de website 100% veilig is om hier op te kunnen surfen. Ons systeem is beveiligd en geverifieerd door Comodo CA Limited. Er zijn drie soorten hangslotjes, die aangegeven hoe veilig een website is om op te surfen. Hieronder laten wij aan u zien, wat zij allen voor u als bezoeker betekenen.

Geen gemengde inhoud: veilig

  • green lock 42 : u ziet een groen slot wanneer u zich op een volledig veilige pagina bevindt. Om te zien of de browser onderdelen van de pagina heeft geblokkeerd die niet veilig zijn, klikt u op het groene slotpictogram. Zie dit voor meer informatie.

 

Gemengde inhoud is niet geblokkeerd: niet veilig

  • unblocked mixed content 42 : als u een slot met een rode streep erdoorheen ziet, blokkeert de browser geen onveilige elementen, en is die pagina kwetsbaar voor afluisteren en aanvallen waarbij uw persoonlijke gegevens vanaf de website zouden kunnen worden gestolen. Tenzij u gemengde inhoud hebt gedeblokkeerd via de instructies, zou u dit pictogram niet mogen zien.

       

  .   orange triangle grey lock 42 : een grijs slot met een oranje driehoek geeft aan dat de browser geen onveilige passieve inhoud blokkeert. Aanvallers zouden gedeelten van de pagina kunnen manipuleren                          zoals  misleidende of ongepaste inhoud weer te geven, maar ze zouden niet uw persoonlijke gegevens vanaf de website moeten kunnen stelen?, maar dit is nog de vraag!

 

September 2017 / Erohouse heeft nieuw betalingssysteem van de ING geinstaleerd!

Omdat het oude Ideal systeem niet meer werkte in de nieuwe webshop, hebben onze klanten een korte periode alleen gebruik kunnen maken van internet bankieren. Hiermee konden ze vooraf de betaling van hun bestelling in orde maken. Kort hierna hebben wij een nieuw betalingssysteem in onze webshop laten instaleren. Dit is Kassa compleet van de ING. Dit is een betrouwbaar systeem, waar veilig de betaling van uw bestelling in orde gemaakt kan worden. Op dit moment via Internetbankieren ( Vooraf betalen ) Of via een veilige Ideal verbinding. Misschien worden hier later nog andere functies aan toegevoegd!

 

Oktober 2017 / Het overzicht van de Womanizer W500 PRO op onze website geplaatst!

Sinds de maand Oktober, hebben wij het genoegen dat wij u kennis kunnen laten maken met het nieuwe wereld wonder "The Womanizer ", het eerste vrouwvriendelijke speeltje, dat zonder direct contact zal maken met de clitoris deze zal stimuleren. The Womanizer W500 PRO is te bestellen in maar liefst 5 verschillende kleuren, waar u bij ons een keuze uit kunt maken.

 

November 2017 / Afgelopen week nieuwe aanbiedingen voor de Feestdagen geplaatst!

De Feestdagen komen er weer aan, en dat betekent dat er weer een dure maand voor de deur staat te wachten. Als wij de sint moeten geloven, is er weer van alles en nog wat door de Nederlandse bevolking besteld. Als je ziet wat er al allemaal in de winkels op je ligt te wachten, dat is niet mis. Wij helpen daar een handje aan mee, door wat interessante aanbiedingen voor u online te plaatsen. Het kost allemaal al duur genoeg, en wie weet vind u bij ons nu net waar u op zoek naar bent, en wel tijdelijk tegen deze prijs. Ik zou zeggen, shop ze!!

 

November 2017 / Nieuwe betaalmethodes aangevraagd!

Zoals u misschien weet, hebben wij op dit moment 2 betaalmogelijkheden in onze shop vermeld. U kunt uw betaling vooraf betalen via een overboeking, of u betaald met het beveiligde ideal uw bestelling. Op 17 nov j.l hebben wij 2 nieuwe betaalopties aangevraagd. Naast overboeking en Ideal, kunt u binnenkort ook gebruik maken en uw bestelling betalen met BANCONTACT en het veilige PAY PAL. Deze 2 nieuwe mogelijkheden zullen onze klanten ten goede komen, zodat iedereen een keuze heeft hoe zij hun bestelling kunnen betalen!

 

November 2017 / Nieuwe product video's aan website toegevoegd!

Op dit moment hebben wij nog meer product video's aan onze website toegevoegd.Deze video's laten u duidelijk zien hoe een artikel in elkaar zit, en wat voor opties het product voor u in huis heeft, voordat u tot een aankoop over gaat. Wij zullen de komende tijd regelmatig nieuwe artikelen plaatsen met een demonstratie, zodat wij u van alles op de hoogte kunnen houden.

 

November 2017 / Nieuwe betaalmogelijkheden staan Online!

Zoals eerder vermeld, hadden wij extra betaalmethodes aangevraag voor de website. Na een paar contoles, kunt u sinds vandaag 28 November 2017 gebruik maken van BANCONTACT, en PAYPAL. Deze zijn nu toegevoegd aan de betaal opties Bankoverschrijving en Ideal die al op de website stonden vermeld. Nu kunt u als klant in Belgie makkelijk uw bestelling betalen via BANCONTACT, of uit de andere opties voor onze Nederlandse klanten. Zo hopen wij dat iedereen nu de juiste keuze kan maken, voor het betalen van een bestelling!

 

December 2017 / Nieuwe categorieén toegevoegd aan onze website!

Deze maand hebben wij twee nieuwe categorieén aan onze website toegevoegd. Hierbij willen wij u kennis laten maken met een nieuwe lijn Secura condooms, een condoom van duitse kwaliteit met een goede pasvorm, en het nieuwe Chrystalino Handblown Glass. Exclusieve en first class kwaliteit in de vorm van Buttpluggen en Dildo's. Deze zijn gemaakt van Borosilicate Glass wat al eerder is gebruikt voor huishoudelijk producten, zoals waterkokers, services ect ect. Secura germany en Chrystalino sextoys nu verkrijgbaar bij Erohouse!

 

Februari 2018 / Deze maand worden er nieuwe Womanizers verwacht in onze shop!

Eind Februari / begin Maart worden er enkele nieuwe modellen van The Womanizers verwacht. Er zullen een paar nieuwe versies van The Womanizer W500 aan het asortiment worden toegevoegd, en er zal een nieuw en een goedkoper model zijn entree maken, en wel The Womanizer Starlet. Deze nieuwe, zal straks in verschillende kleuren te leveren zijn, en zal een ware aanvulling zijn op het assortiment, zowel door zijn mogelijkheden, als voor het prijskaartje wat hier aan komt te hangen. De prijs zal ongeveer op €75, komen te liggen!

 

Maart 2018 / Product Video's / Nieuwe artikelen / Nieuwe aanbiedingen!

Het is alweer een poosje geleden dat wij voor het laast nieuwe product Video'sa aan ons overzicht hebben toegevoegd. Door het continu veranderingen aanbrengen aan de shop, blijft er wel eens wat aan werk liggen, wat later weer zal worden opgepakt. Op 2 April 2018 hebben we verschillende artikelen van product video's voorzien, waar de laatste zichtbaar op de homepage worden vermeld. Het totaal overzicht kunt u vinden bij de categorieen van de site. Er zullen er stapsgewijs nog meer aan het overzicht worden toegevoegd.

Ook zijn er weer aardig wat nieuwe artikelen aan de website toegevoegd, waardoor het assortiment alleen maar in grote toe zal nemen. Voor de laatste aanbiedingen, bezoek hier voor regelmatig de website, en mis geen aanbieding.